Sprezzi rannekorut

in English

Noin viikko sitten sain yhteydenoton uudelta Saksalaiselta koruvalmistajalta nimeltään Sprezzi Fashion. Koska olen muutenkin jo jonkin aikaa etsiskellyt hienoja, laadukkaita rannekoruja, luonnollisesti innostuin brandistä. Firman toinen perustaja Pascal lähetti muutaman korun tutustuttavaksi ja nytkun olen ne saanut käsiini on pienen arvion aika!

Ensivaikutelma

img_2515
Classic Vintage & Rose gold Metal

Mielestäni Sprezzin rannekorut on mahtavan näköisiä ja laatukin vaikuttaa hyvältä. Ruusukullan värinen Metal- sarjan koru mätsää mukavasti ruusukultaiseen Daniel Wellington kellooni. Toiset kaksi saamaani korua oli Classic Vintage ja Classic Snow, jota en varmasti olisi itse koskaan hoksannut ostaa, mutta täytyy myöntää että se on erittäin hyvännäköinen luonnossa!

Laatu

Hintaluokassaan Sprezzi tarjoaa mielestäni erittäin hyvää laatua. Classic ja Premium mallistojen korut on valmistettu aidoista kivihelmistä. Joissakin helmissä on muutamia pieniä koloja, eikä ne ole aivan täydellisen pyöreitä, mutta se on tässä hintaluokassa täysin ymmärrettävää luonnonmateriaalien kanssa. Korua kasassa pitävän kuminauhan solmi on piilotettu hienosti hopeisen koristeen sisään ja hopeinen Sprezzi logo viimeistelee korun ja tekee siitä tunnistettavan.

Metal- sarja on nimensä mukaan valmistettu pienemmistä metallisista helmistä. Kaikki metalliset korut on kooltaan säädettäviä.

Kokopolitiikka

fullsizeoutput_1df4.jpeg

Itselle suurin ongelma rannekorujen kanssa on yleensä erittäin pieni ranteeni (15,5cm). Sprezzi tarjoaa tällä hetkellä sekä miesten, että naisten malliston, jotka itseasiassa on suurimmilta osin samoja koruja eri koossa. Joten pienempi ranteinen voi hyvillä mielin tilata korunsa ”naisten koossa”.

Sain pari miesten Classic- malliston korua, jotka ovat hitusen isoja omaan ranteeseen (kuitenkin täysin käytettäviä). Sanoisin että yli 16cm ranteelle miesten mallisto on sopivan kokoinen, mutta sitä pienemmällä ranteella suosittelen harkitsemaan naisten kokoa. Pienenä vinkkinä Premium- sarjan korut ovat hieman suurempia kuin Classic- sarjalaiset. Koska metalliset korut on säädettäviä on sekä naisten että miesten mallit täysin samoja.

Verkkokauppa

Tällä hetkellä Sprezzin verkkosivu on sekä Saksaksi, että Englanniksi, lukuunottamatta verkkokaupan kassaa joka on vielä vain Saksaksi. Sen pitäisi kuitenkin lähiaikoina kääntyä myös Englannin kielelle. EDIT. englannin kielinen kassa on myös avattu! Yhdistettynä helppokäyttöiseen sivustoon ja nopeaan maailmanlaajuiseen toimitukseen, on kansainvälinen ostaminen tehty helpoksi. Itse sain oman pakettini vain 2 arkipäivässä sen lähettämisestä!

Lopputulema

fullsizeoutput_1df6.jpeg

Hintaansa nähden Sprezzin korut tarjoaa erittäin hyvää laatua ja tyyliä. Olen nähnyt saman tyylisten korujen maksavan jopa yli 10x enemmän, toki niissä oli 18k kultaiset koristeet… mut kuka oikeasti koskaan tulee sitä rannekorusta huomaamaan?

Sprezzi rannekorut yhdistää mahtavan tyylin ja hyvän laadun, suhteellisen edullisessa hintaluokassa. Joten jos haluat nostaa tyylisi uudelle levelille tai olet muuten vain etsimässä edullisia ja laadukkaita rannekoruja, käy tutustumassa Sprezzin valikoimaan täältä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s