Loake poistomyynti

Tampereen juhlagalleria vaihtaa edustamansa kenkämerkin Loakesta Barkeriin ja sen johdosta loput Loaken kengät lähtee nyt aivan ryöstöhintaan!

Pienenä yleis infona Loaken kengät on englannissa käsin valmistettuja Goodyear Welted rakenteellisia edullisemman pään laatukenkiä. Firma on perustettu kolmen kaveruksen toimesta vuonna 1880, josta heidän nykyisin laadukkain sarjansa on saanut nimen 1880.

Malleja ja kokoja on vain muutamia, mutta hyvällä tuurilla sopiva koko saattaa löytyä. Liikkeellä on myös verkkokauppa, joten ylimääräistä tampereen matkaa ei tarvitse näiden takia lisätä kalenteriin.
Liike huomauttaa että kaikki kengät ovat myymälässä olevia sovitusmalleja joten niissä saattaa olla pieniä jälkiä pohjissa tai aviistuksenomaisia kynnen raapaisuja pinnassa. Nämä toki peittyy lankin alle.

Itsellä kävi hyvä tuuri ja satuin löytämään joukosta Aldwych oxfordit omassa koossani, joiden ostamista olin juuri muutenkin miettimässä. Niistä enemmän kunhan ne minulle asti postissa saapuvat. Toki täytyy toivoa ettei niissä ole omaa perfektionistista persoonaani häiritseviä jälkiä 😀

Mainokset

1 Comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s