Next Signature puvut

in English

Hetki sitten sain vihdoin käsiini ensimmäisen Nextin Signature sarjan pukuni ja tässä muutaman viikon testiajon jälkeen ajattelin jakaa hieman mielipiteitäni, sekä kertoa kyseisistä puvuista ihan yleisellä tasolla.

Istuvuus

Mallista riippuen pukuja löytyy skinny-, slim-, tailored- ja regular-fit istuvuuksilla, joista skinny-fit on kapein ja regular perinteisen rennosti istuva. Kapein skinny-fit malli on signature sarjan uusin tuttavuus ja sitä löytyy vasta muutamasta puvusta.

Premium materiaalit

Signature sarjan pukujen kankaat on peräisin tunnettuilta Italialaisilta ja Britannialaisilta kangastaloilta. Pääasiassa kaikki kankaat ovat 100% villaa, mutta esim. kesäisin mallistossa näkyy myös puuvilla- ja pellavakankaita. Kangastaloja mukana on mm. Netherfield Shetlands, Empire Mils, Tessuti Marzotto, Lanificio di Tollegno ja Lanificio F.lli Cerruti.

Half canvas rakenne

Kaikki Signature sarjan puvut on valmistettu perintesellä Half Canvas, eli ns. ”tuki-liina” rakenteella. Tämä auttaa takkia mukautumaan kehon muotoon ja istumaan siten paremmin käyttäjänsä päälle. Rakenne myös hengittää paremmin kuin liimattu rakenne.

Aidot sarvinapit ja toimivat kalvosimet

Signature sarjasta löytyy myös kalliista mittatilauspuvuista tutut aidosta sarvesta tehdyt napit. Puvuissa on myös toimivat kalvosimet, jotka ovat perua sota-ajoilta kun arvokkaammat sotilaat ei halunneet sotkea hihojaan vereen. Näillähän ei juurikaan käyttöä ole tänä päivänä, mutta nekin on mielestäni kiva lisä.

Mikään ei ole täydellistä

Luonnollisesti mikään halpa ei voi olla täydellisestä, joka pätee myös näihinkin. Vaikka yllättävän paljon on tehty jo oikein tämän hintaluokan pukuun, löytyy näistäki miinuksensa. Ensinnäkin puvun vuorikankaat on edelleen puoliksi keinokuituisia. Toiseksi jotta hinnat saadaan alas, toimii pukujen valmistusmaana Bangladesh.

Lopputulema

Itse olen erittäin tyytyväinen pukuun ja sen laatuun. Signature sarjan puvut tarjoaa ehdottomasti erinomaista vastinetta rahalle, vain 240-300€ hintaan saa erittäin laadukkaasta villakankaasta valmistetun puvun, kalliimmista mittatilauspuvuista tutuilla yksityiskohdilla ja rakenteella. Ompelujälki puvussa vaikuttaa hyvin tarkalta ja muutenkin laatuvaikutelma on erittäin hyvä puvun hintaan nähden.

Nextin koko taulukosta löytyy sekä lyhyt, normaali, että pitkä malli, joten sieltä löytyy varmasti jokaiselle sopiva. Tosin housujen koista löytyy vain parilliset tuumat, joten esimerkiksi omaan vyötäröön sopivaa 29″ kokoa ei löydy. Vaan joudun aina pohtimaan 28″ tai 30″ välillä ja muokkaamaan ne itselle sopivaksi. Tuo on onneksi melko helppo korjata itse ja tulen myöhemmin postaamaan siihen lyhyen oppaan blogini tee-se-itse osioon.

Minun puku

Oma pukuni on valmistettu Tessuti Marzotton sinisestä villakankaasta. Kangas on kudottu paksuhkosta langasta, joka antaa sille mukavan tekstuurin. Kangas on myös muuten hieman paksumpaa, mikä on näin talvea kohden mukava valinta.

Takki on kaksinappinen, yhdellä halkiolla. Pystykaulukset (ns. peak lapel) antaa puvulle kivan modernin ilmeen, kun taas toimivat kalvosimet ja lipputasku edustaa enemmän perinteistä tyyliä. Housut on simppelit pelkällä prässillä ilman laskoksia.

Kuten kuvien ryppyisistä hihoista voi huomata, kuvat on otettu heti koulutunnin jälkeen, jossa istuin puvuntakki päällä. Kankaan kuitenkin ollessa laadukas ja 100% villaa, kaikki rypyt todellisuudessa oikenee erittäin nopeasti. Pahoittelen myös kuvien huonoa laatua sikäli ne on laatua iPhone.

puku2

puku1

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s