5 buutsi tyyliä talvelle

in English

Syksy on jo saapunut ja talvi tekee nopeasti tuloaan, mikä tarkoittaa että loaferit ja tennarit ei enään pidä varpaita tarpeeksi lämpimänä. Siispä on aika siirtyä jälleen uudelle buutsi_kaudelle. Tässä on lista omista suosikki buutseistani. Listan järjestys menee muodollisimmasta rennoimpaan.

Muista myös lukea toinen artikkelini laadukkaista kengistä, Lyhyeen opastukseen millaisia kenkiä laadun kannalta tulisi ostaa ja miksi.

1. Chelsea

Oma ikuinen suosikkini on klassinen ja ajaton chelsea boot. Jotka on ehkä kaikista monikäyttöisimmät buutsit ikinä. Niitä voi käyttää kaiken kanssa aina farkuista pukuun. Väriltä kannattaa etsiä klassisia mustia ja ruskeita, tai mahdollisesti beigeä mokkanahkaa rennompaan pukeutumiseen. Omasta mielestäni hienoimmat ja parhaat yksilöt valmistaa Carmina ja Saint Laurent.

chelsea-boots

2. Jodphur

Nämä klassiset himan biker vivahteiset kengät on loistavat rennompaan ja hieman streetwear henkiseen pukeutumiseen. Mutta oikeilla valinnoilla ne toimii myös muodollisemman pukeutumisen kanssa.

jodhpur

3. Derby

Puhtaita linjoja nauhojen kanssa, jossain chelsean ja broguen välimaastossa. Oikealla värillä ja hyvin kiillotettuna nämä toimii jopa rennompien pukutyylien kanssa, mutta parhaimmillaan kengät on ns. smart casual pukeutumiseen.

boots

4. Brogue

Klassinen valinta smart casual pukeutumiseen ja erinomainen yleiskenkä rennompaan elämäntyyliin. Perinteisin väri näille on ruskean sävyt, mutta myös mustat versiot näyttää erittäin hyvältä. Myynnissä on myös paljon eri materiaaleja, kuten nahkaa ja tweediä yhdisteleviä malleja.

brogue-boots

5. Chukka

Yleensä kaikista rennoin vaihtoehto tämän listan kengistä, sikäli nämä on suurimmaksi osaksi tehty mokkanahasta. Mutta markkinoilla kuitenkin on jonkun verran nahasta tehtyjä malleja, joka mustana tekee näistäkin kengistä oikeastaan melko muodolliset.

chukka boots.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s