Talven parhaat

in English

Kesä on ohi ja lämpötila laskee, on siis aika ruveta miettimään mitä sitä pukee seuraavan talvikauden aikana päällensä. Tähän olen listannut muutaman omista suosikeistani tälle talvelle.

1. Ruudullinen puku

Ruutu on tämän kauden pääkuvio ja puvun muotoon ommeltuna se näyttää erittäin hyvälle.

ruutupuvut

2. Pooloneuleet

Tämä on ehdottomasti oma suosikkini! Sanoisin että tykkään talvella pitää enemmän pooloa kuin perus kauluspaitoja. Poolon korkea kaulus lämmittää talvella mukavasti enemmän kuin kauluspaidan. Se toimii ihan sellaisenaan, sekä paidan tilalla puvun tai bleiserin alla.

pooloneule

3. Klassinen päälystakki

Parhaat vaatteet ovat niitä jotka kestävät aikaa, eivätkä koskaan poistu muodista. Yksi tällaisista on klassinen villainen päälystakki. Värivalinnallakaan ei juuri ole mitään merkitystä, se on joka taupauksessa muodissa myös ensi vuonna!

takki

4. Paksut villaiset puvunhousut

Niinä erittäin kylminä talvipäivinä, kun tuntuu että normaalien puvunhousujen tai chinojen kanssa ei vain voi selviytyä ulkona, tulee paksummista villakankaista suurin ystäväsi. Ne pitää jalat lämpimänä ja klassisen harmaina ne toimii lähes kaiken kanssa.

flanellihousut

5. Ohuet neuleet

Rennompiin asuihin tai lisälämmikkeeksi puvun väliin. Ohuet neuleet on mahtavia.

neule

6. Chelsea bootsit

Nilkkuri/bootsi tyyleistä oma lempparini on tietysti chelsea. Ne on klassisen simppelit ja niitä voi pitää lähes kaiken kanssa. Itse tykkään eniten perus mustista, koska ne toimii täydellisesti aina farkuista pukuun.

chelsea

7. Yksinkertaiset villahuivit

Viime vuosien aikana on nähty monen kirjavia ja kukkakuvioisia huiveja, jotka ovat olleet aika hienoja oman aikansa. Mutta olen silti innokas siirtymään simppelimpiin huiveihin, jotka ovat nousemassa tänä vuonna enemmän muotiin. Värien määrä kannattaa pitää maks. kahdessa ja mahdolliset kuviot simppeleinä, kuten ruutuna ja raitana. Villiksi heittäytyessä myös yksinkertaiset ”logohuivitkin” toimii, kuten oma Versacen huivini.

huivi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s