Zara avasi verkkokaupan suomeen

in English

Espanjalainen muotijätti Zara avasi kaksi viikkoa sitten kauan odotetun verkkokaupan suomeen. Enää ei tarvitse lähteä Helsinkiin päästäkseen shoppaamaan Zaralle ja ensimmäistä kertaa myös koko valikoima on saatavilla suomessa, aikasemmin kun on saanut vain niitä tuotteita mitä liikkeet ovat ottaneet myyntiin.

Itse olen etsinyt kesäksi kivaa pukua ja päätin sitten samalla tuon uuden verkkokaupankin testata. Tilasin valkoisen pellava-cupro-sekoite puvun.

Verkkokauppa on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen, ainoana miinuksena että se on ainakin vielä toistaiseksi täysin englannin kielinen, joka saattaa joillekkin käyttäjille tuottaa hieman hankaluuksia.

Maksutavat ja toimitus

Maksutapoja kaupasta löytyy hyvin, joista itselle sopivimmaksi päädyin laskuun, jolloin tuotteet saa kotona rauhassa sovittaa ennen maksamista. Toimitus tapahtuu kuriiripalvelu DHL:n kautta ja standardi toimitus maksaa 4,95€, saatavilla on myös 9,95€ maksava pikatoimitus, mutta tälle en kyllä näe mitään tarvetta sillä oma tilaukseni tuli kolmessa päivässä perille.

 

Tuotteet oli siististi pakattu pahvilaatikkoon, joka oli vielä kääritty kantokahvalliseen pussiin, vertauskohtana monet vaateliikkeet (esim. H&M, ASOS, Topman) toimittavat tuotteet pelkästään muovipussissa.

Palautus

Sikäli Zaran housujen kokonumerointi on jostain syystä erittäin outo ja tyhmä, onnistuin tilaamaan itselleni kokoa pienet housut… Joten myös palautuksesta tulee saman tien kokemusta. Palautus tapahtuu Zaran nettisivuilla, oman käyttäjätilin alta, josta ”pyydetään noutoa”. Tämän jälkeen tulee sähköposti, jossa kerrotaan että kuriiripalvelusta ollaan pikimmiten yhteydessä ja he noutavat paketin suoraan kotoa. Tätä pidemmälle en vielä ole päässyt kun juuri tuon palautuksen netissävasta ilmoitin.

Lopputulema

Zaran verkkokauppa on erittäin odotettu suomeen ja täytyy sanoa että itse ainakin olen iloinen kun se aukesi. Sivu on selkeä ja helppokäyttöinen, jos vain osaa englantia. Maksuvaihoehtoja löytyy kattavasti ja toimitus oli erittäin nopea. Käyttökokemus oli kaikenkaikkiaan erittäin hyvä.

Mainokset

6 Comments

  1. Hei. Itsellä oli myös tuon noudon kanssa pientä säätöä. Paketti kun tuli DHL:n kautta, niin luonnollisesti oletin että menee samaa kautta takaisin ja veinkin paketin DHL:lle kuletettavaksi, kun mistään ei kuulunut mitään. Kotiin päästessä pihassa seisoi postnordin mies joka oli kyseistä pakettia vailla… Ihmettelen suuresti etteivät koskaan kuljetusfirmasta soittaneet milloin tulevat pakettia hakemaan.

   Lopulta paketti meni DHL:n kautta kuitenkin perille kolmessa päivässä ja Zaran puolesta palautuksen käsittely kävi nopeasti. Jo seuraavana päivä tuli sähköpostia, että lasku on mitätöity kyseisen tuotteen osalta.

   Oikeasta kuljetuksesta ei siis ole kokemusta kun paketin ”väärällä” firmalla palautin…

   Tykkää

 1. Moikka, mulla olis tuo palautus nyt edessä. Pitääkö jostain siis tulostaa tuo tarra missä palautusosoite vai kirjoittaa itse lappu ja laittaa siihen päälle vai miten?

  Tykkää

  1. Hei. Itsellä ei ainakaan löytynyt minkäänlaista palautuslappua mistään, vaan Zaran sivulta netin kautta piti rekisteröidä palautus ja tilata kuljetus paketille. Kuriirin pitäisi paketti hakea parin päivän sisällä suoraan kotoa. Ihmettelin kyllä hieman kun Zaran ohjeistuksesta poiketen kukaan ei soittanut aikaa sopiakseen vaan lähetti vain yhtenä päivänä ilmestyi pihalle… Itse en ole tuon viime kevään jälkeen tuolta mitään tilannut ja siten myöskään palauttanut, joten en osaa sanoa onko tuo systeemi millään tavalla alkuajoista parantunut.

   Tykkää

 2. Sähkopostiin tuli viestiä kyllä että tulee infoa noudosta, saa nähdä tuleeko. Jätin tuon saman lapun pakettiin mikä oli tullessakin ja kirjotin vielä siihen uuden lapun missä lukee mihin on menossa ja keneltä. Aika hankalalta tuntuu tämä palautus systeemi.. Toivottavasti paketti löytää perille.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s