Ray Banin uusi clubround mallisto

in English

Ray Banit on olleet monelle ne ’The Aurinkolasit’ jo kymmeniä vuosia ja yksi suosituimmista malleista on vuonna 1986 julkaistu Clubmaster. Clubmasterin simppelissä ja tyylikkäässä muotoilussa yhdistyy muoviset sangat ja ohuet metalliset kehykset. Myöhemmin laseista on julkaistu myös mm. alumiinisilla ja titaanisilla sangoilla varustetut versiot.

Viime aikoina monet merkit ovat julkaisseet paljon klassisia pyöreän mallisia aurinko- ja silmälaseja ja luonnollisesti myös Ray Ban haluaa olla tässä trendissä mukana. Niimpä suosittu Clubmaster-mallisto sai kokea täydellisen uudistumisen, jonka lopputuloksena syntyi täysin uusi Clubround-mallisto.

Clubround malleissa nimensä mukaisesti ennestään hieman kulmikkaista laseita on nyt tehty pyöreät. Clubround mallissa ennestään lähes suora yläreuna on kaarrettu jo lähes sangan reunasta lähtien ja mukavan pyöreä kaari seuraa metallista kehystä koko linssin ympäri.Materiaaleiltaan malli mukailee klassista Clubmasteria muovisilla sangoilla ja metallisilla kehyksillä.

Uutta mallia löytyy monessa värissä, joista itselleni tuli hankittua klassiset musta-kultaiset versiot perinteisellä G-15 linssillä. Toistaiseksi Clubround mallistoa saa vain perus lasilinssillä, mutta uskoisin että myös polarisoivat versiot on tulossa jossain vaiheessa markkinoille.

Simppelin tyylikäs Clubround on varmasti tullut jäädäkseen ja jos uudet aurinkolasit on hakusessa kannattaa nämä ehdottomasti käydä tarkastamassa!

Näyttökuva 2016-03-29 kello 10.26.20

Mainokset

3 Comments

  1. Päivitysilmoitus: Ray Bans new Clubround series

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s