5 tärkeintä kenkäparia

in English

Miesten kenkiä löytyy nykyisin vaikka minkä mallista ja tyylistä ja välillä tuntuu hankalalta löytää ja valita se yleispätevin pari. Kasasin tähän listaan 5 klassista kenkäparia, joilla pärjää todennäköisesti jokaisessa eteen tulevassa tilanteessa.

1. Mustat cap toe oxfordit

Nämä ovat se pukuja käyttävän miehen kenkähyllyn kulmakivi. Mustat oxfordit toimii arjessa todennäköisesti jokaisen puvun kanssa mitä kaapista löytyy. Nahkapohjaisena ja hyvin kiillotettuna, oxfordit ovat myös täydellinen valinta smokin kanssa ja ainut oikea valinta frakin kaveriksi.

Vaikka oxfordejakin on monenlaisia, on varmin valinta perinteinen ”Cap Toe” malli.

Näyttökuva 2016-03-29 kello 10.29.20.png

2. Ruskeat broguet tai ”munkkikengät”

Ruskeat kengät ovat se seuraava pari ostoslistalla. Tähän laitoin sekä broguet, että munkit, koska mielestäni molemmat ovat klassisina malleina erittäin yleispäteviä vaihtoehtoja. Täydellinen valinta sinisen tai harmaan puvun kaveriksi. Toimii myös erittäin hyvin rennommassa smart casual tyylissä chinojen ja bleiserin kanssa, tosin broguet on tähän tarkoitukseen mielestäni hieman paremmat.

Näyttökuva 2016-03-29 kello 10.29.28.png

3. Chelsea boots

Klassiset ja simppelit chelsea bootsit toimii niin puvun, chinojen kuin farkkujenkin kanssa. Mustana tai ruskeana nämä ovan varma valinta syksyn ja kevään viileisiin keleihin!

Chelsea bootseja ostaessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota pintanahan ja kuminauhojen laatuun. Huonompilaatuinen nahka kun tahtoo tuosta taipeesta lähteä nopeasti ryppyyntymään. Sivussa oleva kuminauha taas on se, joka pitää kengän jalassa, joten sen on tärkeää olla laadukasta, jos haluaa kenkien kestävän pidempään.

Näyttökuva 2016-03-29 kello 10.29.36.png

4. Mokkanahka derbyt tai chukkat

Nämä ovat täydellinen valinta rennompaan pukeutumiseen. Mokkanahkaa kun löytyy vaikka missä värissä, voi hillittyyn rentoon pukeutumiseen valita neutraaleja sävyjä ja taas sille päivälle kun tekee mieli räväyttää, voi valita vaikka pinkit versiot.

Toimii eritttäin hyvin chinojen kanssa, mutta itse käytän myös joskus puvunkin kanssa hieman rennompaa tyyliä hakiessa.

Näyttökuva 2016-03-29 kello 10.29.48.png

5. Valkoiset nahkatennarit

Vaikka se teini-iän tennarikausi onkin mennyt jo ohi, eise tarkoita että tennareille kannattaisi sanoa kuitenkaan kokonaan hyvästi. Vaihtamalla materiaalin kanvaasista nahkaan, toimii tennarit mahtavasti vielä aikusiälläkin. Valkoinen pari on mielestäni paras valinta.

Tennarit menee aikalailla kaiken kanssa. Viimeisenä parina vuotena suureksi noussut trendi on pitää tennareita puvun kanssa, rennomman lookin saavuttamiseksi. Tennarit on myös täydelliset kaikkeen muuhun huolettomampaan pukeutumiseen.

Mainokset

2 Comments

  1. Päivitysilmoitus: 5 shoes you should own

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s